¡Hola!

Første skikkelig skoledag er fullført! Synes opplegge de har på skolen er veldig bra. Vi bruker ikke lærebøker, og lærene legger veldig mye jobb bak det de gjør, utrolig flinke! Hver torsdag begynner vi "sent", så idag begynnte vi kvart over 9, men sluttet ikke før 4, så var en lang dag. Vi hadde vår første spansk time idag... Jeg har hatt tysk på ungdomsskolen, så dette var helt nytt, Såg veldig frem til det, siden vi bor jo i Spania, og kunne "basic" spansk, siden spanjolene er veldig dårlige i engelsk. Vi fikk en lærer som er både spansk og engelsk lærer på skolen, det er første gang hun har helse i spansk. Siden spansk er ikke et fag vi har, det er et kurs vi har en gang i uken, så vi har ingen karakter. Men hun snakket jo så sinnsykt(!!) fort, at det var utrolig vanskelig å få med seg så mye, men det kommer kanskje til slutt. Kan vertfall si "Hola, me llamo Maren" så det er vertfall en begynnelse. Når vi kom hjem var det kjøttdeig og pasta på menyen, det beste måltidet til nå! Jeg og Madelen skulle ut å jogge, å akkurat når vi kom ut døren så begynnte det å regne, første gang på tre måneder, men varte bare 4-5 min. Vi tok oss en god joggetur og avsluttet med å svømme i bassenget. I helgen kommer det et innlegg om hvordan huset er, og hvordan vi bor. I morgen er det helg, noe som vi ser virkelig frem til! Her er noen bilder fra dagen:

Jeg og Madelen er på gruppe, og har fått i oppgave om å ha HLR(hjerte-lunge-redning) på skolen på tirsdag, og prøve i førstehjelp på onsdag.


Klasserommet til HO2(helsefagarbeider)Madelen er klar for spansk
"ka gjør me ikje for bloggen?" http://ilondon.blogg.no/

Snakkes i morgen! Natta

-Maren


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei, mitt navn er Maren Skjold. Jeg er ei 16 år gammel jente, som kommer fra Oltedal, Stavanger. De neste 4 månedene skal jeg bo i Costa blanca, Spania. Denne bloggen er for å holde familie og venner hjemma i Norge oppdatert om hvordan jeg har det her nede. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn

hits