Guadalest og Fuentes de Algar

Hei!

Idag har hele skolen vert på tur (VGS). Vi møtte på skolen 09.15 og var ikke hjemme før 16.00. Var ikke det store egentlig, men var kjekt å ver sammen med andre og ha et lite avbrekk fra skolen. I begynnelsen av turen skinnte skolen og det var utrolig varmt, men i slutten begynnte det å regne. Akkurat nå ligger jeg og Madelen på rommet vårt og skal jobbe litt med en temaoppgave som skal leverest inn så får vi tilbakemelding på hva som er bra, og hva vi burde jobbet mere med. Tok ikke så mye bilder selv idag, men Madelen hadde med kameraet så har fått bilder av hun, så her er litt bilder fra Guadalest:  

Første stopp på turen var GuadalestLars, Mustafa, Hasan, Madelen & Michelangelo

Tok faktisk ingen bilder i Fuentes de Algar, men det var enn plass med fjellet, der vi kunne bade i ferskvann (noe som jeg ikke gjorde). Etterpå reiste vi tilbake til skolen. Neste skoletur er faktisk den 19. september allerede, da skal vi på dagstur til Alicante, så det blir nok gøy!

- Maren 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei, mitt navn er Maren Skjold. Jeg er ei 16 år gammel jente, som kommer fra Oltedal, Stavanger. De neste 4 månedene skal jeg bo i Costa blanca, Spania. Denne bloggen er for å holde familie og venner hjemma i Norge oppdatert om hvordan jeg har det her nede. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn

hits