Panikk i huset

Hei!

Idag har jeg vert hjemme fra skolen, siden har de siste dagene vert så utrolig forskjølt og dårlig, så igårkveld etter apotekene var stengt gikk jeg til Alfaz på apoteket som er åpent 24 timer i døgnet, og storhandlet mye forskjellig! Men valgte og holde meg hjemme idag å bli frisk, men er klar for ny skoledag i mårå:) Morningene er alltid verst, men utover dagen blir formen mye bedre, så i 12 tiden kom "faren" vår med matvarer, så da stod jeg opp og pakket det ut, så ryddet jeg faktisk hele huset til jentene kom hjem. Vi har langdag i dag, så de var ikke hjemme før litt over 4. Rett før Terje skulle reise å hente jentene kom han med middagen, som var kyllinglår og majonessalat m/ fletteloff, er ikke helt min smak! Men jentene kom inn og vi skulle sette kyllinglårene inn i ovnen. Da viser det seg at der ligger FISKEN fra tirsdag, og når vi tok av aluminiumsfolie var det et HAV med hvite makker/larver i fisken, alle fikk helt panikk! Så middagen hjemme ble droppet, alle var ute av huset på 15 min. Jeg og Madelen gikk til Alfaz på pizza4you, beste pizzaen! mens de andre jentene gikk til Albir på en annen resturant der. Så gikk vi en tur opp til Hasan og Mustafa, men er hjemme igjen nå, å skal snart legge oss å gjøre oss klar for siste skoledag før helgen! Her er noen bilder fra dagen:

Ikke det beste bildet, det var mye mer men de er under selve fisken. Caroline begynnte å spy, vi skal vertfall bli flinke med å kaste maten fremover!

Madde er fornøyd med hawaii pizzaen sin!Jeg går for den samme hver gang, margherita pizza, skal absolutt tilbake der å spise!

Vet ikke helt hvordan helgen blir, men finner alltid på noe! Skal prøve å blogge, men sparer kanskje alt til et innlegg på søndag! God helg:)

-Maren 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei, mitt navn er Maren Skjold. Jeg er ei 16 år gammel jente, som kommer fra Oltedal, Stavanger. De neste 4 månedene skal jeg bo i Costa blanca, Spania. Denne bloggen er for å holde familie og venner hjemma i Norge oppdatert om hvordan jeg har det her nede. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn

hits