Long time no see

 

Hola!

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet noe på denne bloggen, som jeg skulle være så flink å holde oppdatert! Så dette er nok det første, men også siste innlegg nå før vi ankommer kalde Norge. 

Men det var en periode der det var det samma som skjedde hver eneste dag, vi stod opp, gikk på skolen, kom hjem, spiste middag, tok en siesta og gjorde enten skolearbeid, eller gikk ut. Men nå siden det er over 2 mnd siden sist jeg blogget tenkte jeg å bare skrive litt om hva som har skjedd.  Vi har jo gått på skole, som til tider var helt ekstremt, det var flere innleveringer enn dager til å få gjort alt nesten. Vi har heelt utslitt, og ganske fortvilet en periode. Men vi kom oss gjennom, og vi fikk utdelt plasser til å være i praksis. Jeg fikk førstevalget mitt, Solgården ferie- og helsesenter. Alle så virkelig frem til 1 mnd i praksis, der vi fikk et "break" fra skolearbeid. Grunnen til det var så mye skolearbeid som der var, kom jo siden vi skulle være borte fra skolen i en hele måned. Vi hadde en oppgave hver uke, der vi hver uke hadde ulike mål, som vi hadde laget før vi begynnte i praksis. Der vi skrev logg hver uke, og fikk karakter. Loggen skulle inneholde teori om målet, hvordan dette målet ble utført av praksisplassen og hvordan jeg følet jeg jobbet med målet. Vi har hatt noen fredager fri i det siste, det har vert fiesta og andre ulike ting som har gjort at vi har fått fri, noe vi har vert stor fornøyde med! Det er fiesta nå i hele Spania. Tidligere har det vert i byene, Benidorm, Alfaz og andre ulike plasser. Når det er fiesta er det stor "fest", der alle samles, flest ved midnatt, så er det forskjellig program hver kveld. Det kan være konserter, tivoli og andre ting. Den siste kvelden er det et tog. Vi var når det var i Alfaz, men valgte bare å se på, toget gikk gjennom gamlebyen, som er noen trange gater. Siden det var raketter og andre ulike ting som kom i alle veier, og datt ned på oss, valgte vi heller å bare se. Jeg har aldri sett noe lignende, det er også noen som er kledd i rødt, som springer å skal "ta" deg. Men vi gikk etter en stund, siden det var så utrolig kaldt, men for andre fortsettet det til langt ut på natten. 

Her er bare noen bilder fra de siste månedene: 


Vi har ikke klesstativ, så Madde bruker kreativiteten!
Så var jeg hjemme en tur i høstferien, mest siden Ane skulle til USA og ville si skikkelig hade til henne, men og for å se alle andre også igjen! men det endte jo med det stikk motsatte, returbilletten ble endret å låg hele ferien hjemme... <3 <3 <3Tiril er i ekstase! Fikk sykebesøk av beste <3 

Var ute den ene dagen å så finalen til Fredrik, som endte med seier!! 

Kom tilbake til Spania dagen før bursdag, så når eg kom hjem var Hasan, Mustafa & Madelen hjemme hos oss, så feiret jeg og Madelen med taco i sengen! Halloween 2013! Så var det praksis på Solgården!

Dette var noe jeg synes var utrolig gøy, veldig forskjellig i forhold til hva jeg har gjort før (sykehjem). Det er et ferie- og helsesenter for eldre. Hver andre uke reiser 200 stykk hjem, så kommer det 200 nye. Noen er av og til lenger, men de fleste er der to uker. Da er det også frivilligesykepleierer/ lege som er med. Først var det meningen at vi skulle dele praksisperioden i 2 deler, der den første var i helse/resepsjon, så skulle vi bytte til helse/resesjon. Jeg var sammen med Eileen, men når det begynnte å nærme seg slutten på den andre uken, synes vi begge det var veldig dumt at vi skulle bytte når vi akkurat hadde blitt kjent med oppgavene og hva vi skulle gjøre, så vi snakket med veilederen vår, noe som var helt i orden for de. Dette var helt nytt, det var veldig stilt i begynnelsen, å ikke så mye å gjøre. De som er her, er her på en ferie, så vi skal egentlig bare være tilgjengelig visst det er behov for noe hjelp. Når jeg kom var det tre andre studenter + 2 sykepleierstudenter, så når det er ikke så mye å gjøre så blir det en kamp om oppgavene. Men vi fikset det fint:) Var med den ene dagen på legevisitt, noe som jeg synes var utrolig gøy! Men det som har vert, er at jeg har egentlig aldri blitt skikkelig frisk etter hjem var hjemme i høstferien. Rett før jeg reiset var vi på siste legetime, å prøvene viste at jeg hadde en bakterie i kroppen, men som ikke gjorde noe særlig utslag, så jeg kunne fint reise, og da var formen fin! Når jeg kom ned, så har det bare vert litt små hosting her og der, men etter jeg hadde vert i praksis i litt over 2 uker, ble jeg skikkelig dårlig, så fikk jeg et slags "anfall" der jeg hostet, spydde og fikk ikke puste i det hele. Noe som førte til at det ble den spanske legevakten klokken 12 på kvelden/ natten, der de ikke fant noe særlig... men de sa mandelen mine var veldig hovne, noe jeg egentlig var enig i, siden halsen var veldig tjukk. Men når jeg kom hjem, så tenkte jeg meg om "kossen i alle dager kan mine mandler være hovne, når eg opererte de bort når eg var 5 år!?" Så jeg ringte til det norske klinikken i Albir, der legen hjemme i Norge snakket med dem, å jeg fikk time, der jeg fikk si selv hvordan jeg følte meg. Noe jeg synes var veldig godt, siden på den spanske skjønner jeg ikke så mye, så vertsfaren min står for det meste av snakkingen. Jeg fikk vertall påvist mykoplasma lungebetennelse, og fikk beskjed av legen å holde meg i ro i 2 uker, noe jeg gjorde, men som førte til at jeg ikke fikk godkjent praksisperioden... Noe jeg synes er veldig dumt, men det er slik vi ikke kan vite skje, så jåttå skal tilrettelegge for meg når jeg kommer hjem. Her er litt bilder fra Solgården: 

Selv om jeg ikke fikk fullført praksisperioden, så var det utrolig gøy å være utplasert der! Det er så utrolig tilrettelagt for alle individer, når det gjelder aktiviteter, fysioterapi, mat, turer, frisør, fotpleie og andre helsebehov som var nødvendig. Jeg var med på en tur, der jeg var sammen med en guide (fra respesjonen) så reiset vi med en glad og fornøyd gjeng først til Benissa så videre til 5 retters i vakre Calpe. I dag er det akkurat 2 uker til vi reiser hjem. Det er blanende følelser, akkurat nå kjenner jeg at jeg er utrolig klar for å komme hjem til alle sammen, men på samme tiden har dette blitt min nye hverdag, med mange nye mennesker. 


Dette har vertfall vert en eventyr, som jeg aldri kommer til å glemme! Det har vert utrolig gøy! Kommer en iMovie etter hvert når hjem er hjemme i Norge igjen! 
På mandag begynner skolen igjen, og da er det siste innspurt! 

hasta la vista!! 

-Maren 
 


Ingen kommentarer

Panikk i huset

Hei!

Idag har jeg vert hjemme fra skolen, siden har de siste dagene vert så utrolig forskjølt og dårlig, så igårkveld etter apotekene var stengt gikk jeg til Alfaz på apoteket som er åpent 24 timer i døgnet, og storhandlet mye forskjellig! Men valgte og holde meg hjemme idag å bli frisk, men er klar for ny skoledag i mårå:) Morningene er alltid verst, men utover dagen blir formen mye bedre, så i 12 tiden kom "faren" vår med matvarer, så da stod jeg opp og pakket det ut, så ryddet jeg faktisk hele huset til jentene kom hjem. Vi har langdag i dag, så de var ikke hjemme før litt over 4. Rett før Terje skulle reise å hente jentene kom han med middagen, som var kyllinglår og majonessalat m/ fletteloff, er ikke helt min smak! Men jentene kom inn og vi skulle sette kyllinglårene inn i ovnen. Da viser det seg at der ligger FISKEN fra tirsdag, og når vi tok av aluminiumsfolie var det et HAV med hvite makker/larver i fisken, alle fikk helt panikk! Så middagen hjemme ble droppet, alle var ute av huset på 15 min. Jeg og Madelen gikk til Alfaz på pizza4you, beste pizzaen! mens de andre jentene gikk til Albir på en annen resturant der. Så gikk vi en tur opp til Hasan og Mustafa, men er hjemme igjen nå, å skal snart legge oss å gjøre oss klar for siste skoledag før helgen! Her er noen bilder fra dagen:

Ikke det beste bildet, det var mye mer men de er under selve fisken. Caroline begynnte å spy, vi skal vertfall bli flinke med å kaste maten fremover!

Madde er fornøyd med hawaii pizzaen sin!Jeg går for den samme hver gang, margherita pizza, skal absolutt tilbake der å spise!

Vet ikke helt hvordan helgen blir, men finner alltid på noe! Skal prøve å blogge, men sparer kanskje alt til et innlegg på søndag! God helg:)

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Guadalest og Fuentes de Algar

Hei!

Idag har hele skolen vert på tur (VGS). Vi møtte på skolen 09.15 og var ikke hjemme før 16.00. Var ikke det store egentlig, men var kjekt å ver sammen med andre og ha et lite avbrekk fra skolen. I begynnelsen av turen skinnte skolen og det var utrolig varmt, men i slutten begynnte det å regne. Akkurat nå ligger jeg og Madelen på rommet vårt og skal jobbe litt med en temaoppgave som skal leverest inn så får vi tilbakemelding på hva som er bra, og hva vi burde jobbet mere med. Tok ikke så mye bilder selv idag, men Madelen hadde med kameraet så har fått bilder av hun, så her er litt bilder fra Guadalest:  

Første stopp på turen var GuadalestLars, Mustafa, Hasan, Madelen & Michelangelo

Tok faktisk ingen bilder i Fuentes de Algar, men det var enn plass med fjellet, der vi kunne bade i ferskvann (noe som jeg ikke gjorde). Etterpå reiste vi tilbake til skolen. Neste skoletur er faktisk den 19. september allerede, da skal vi på dagstur til Alicante, så det blir nok gøy!

- Maren 


Ingen kommentarer

Dårlig blogging

Hei!

Beklager for dårlig blogging! Men er ikke så mye som skjer her, utenom skole og vanlige ting. Men nå er uken slutt, å jeg og Madelen har bare ligget i sengen hele(!) dagen, har egentlig vert utrolig deilig! I helgen har det ikke skjedd så mye, var en tur i Altea på fredag med Madelen, Hasan og Mustafa, så møtte vi andre fra skolen der. Utrolig koselig plass! Igår slappet vi bare av å gikk en tur til Hasan og Mustafa og var hos de. Har vert utrolig dårlig med å ta bilder de siste dagene, så det skal bli bedre, så kan jeg vertfall legge ut noen bilder på bloggen om hva vi gjør:) Men her er vertfall noen få bilder fra de siste dagene: 

Kommer tilbake bedre senere i uken!

-Maren 


Ingen kommentarer

Huset

Hei!

Da kommer innlegget om hvordan vi bor her nede. Vi bor i et hus sammen med familien vår (mor, far og 3 barn) vi har egen leilighet med 3 soverom (fordelt 1,2 og 3 personer på hvert rom, vi har byttet rom 1 gang, men slik det er akkurat nå virker det som passer for alle:)) 2 bad, 1 felles kjøkken og stue og 1 terrasse, så har vi basseng og slikt nede. Her er bilder:

Innkjørselen og begynnelsen på hovedinngangen vår

Huset

Trappen til venstre er inngangen vår

terrassen vår

 

sitteplass/ basseng området

inn/utgang når vi skal ned til bassenget osv

gangen

soverom 1, her er "alene" rommet, akkurat nå er det Anja som bor her, men hun sover inne på 3 mannsrommet

soverom 2, her er det 4 soveplasser, men er beregnt til 3, men Anja ligger og inne her akkurat nå

soverom 3,  her bor jeg og Madelen

bad 1, dette er det minste, dette deler jeg, madelen og Anjabad 2, dette deler Caroline, Signe og Anny

Kjøkkene vårest, her lager vi frokost, lunsj og kveldsmat, middagen lager de å kommer opp med til oss, av og til spiser vi sammen nede

Stuen vår

spisestuen

Slik er det vi bor her nede! 

Idag har jeg og Madelen vert på stranden med Hasan og Mustafa og noen andre gutter, så når vi kom hjem stod risengrøt på menyen! Nå skal vi slappe av resten av dagen og lade opp til en ny skoleuke!

-Maren 

 

 


Ingen kommentarer

Helg

Hei!

Idag kom endelig solen tilbake, etter 3 dager men mye nedbør og torden. Igår var vi ute, men idag har vi bare vert hjemme i leiligheten å slappet av! De andre jentene er i Benidorm å feirer Martine i i klassen som blir 17 år iidag:) Sa sist helg at jeg skulle lage et innlegg om huset vi bor i, så det ska jeg gjøre i morgen! Jeg og Madelen var og handlet mat idag, det var så utrolig tomt i kjøleskapet. Men her er noen få bilder, så kommer bilder av huset i morgen:) 

Madde er klar for helg!

Madde <3


 <3 <3Jentene klar for Benidorm!

Snakkes!

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Regn

Hei!

Har ikke blogget på noen dager, men har ikke vert så mye å blogget om egentlig.. Har vert på skolen til fire både igår og idag, så er utrolig sliten... Idag er det sykt regnvær her, lyner, tordner og egentlig bare skikkelig drittvær. Men var skikkelig godt å få ta på joggebukse og bare slappe av:) Her er noen bilder: 

Fine Madde & Frida!!


Anja glemte å lukke vinduet..

 

Jeg og Madelen hadde første fremføring idag, og fikk 6(!!) så bedre start på skoleåret kunne det ikke blitt.. Nå skal vi lese til en skriftlig prøve til i morgen!

Snakkes!

-Maren  


Ingen kommentarer

Endelig helg!

Hei!

Ble ingen blogging igår, det skjedde ikke så mye. Caroline, Signe, Anny & Anja tok taxi til La Marina(?), mens jeg og Madelen reiste å møtte noen på skolen, å reiste videre til Benidorm senere på kvelden. Akkurat nå er det fullt hus her, 4 av søskene til "moren" vår er her med alle ungene sine + en lærer og noen andre. Idag vet jeg ikke helt hva som skjer, men vi reiser nok ut senere, kjedelig å bare sitte hjemme. Her er noen bilder fra igår:Madelen koser seg på skolen!

Mine nye venner på skolen!


Har forresten blitt eier av denne lekre mobilen! Denne bruker jeg bare når vi går ut i helgene, siden de stjeler så mye, å jeg vil ikke miste iphone5 bbyen min, så da er dette løsningen 


 "Mats, smil!" haha 

 

Snakkes!
-Maren 

 


Ingen kommentarer

¡Hola!

Første skikkelig skoledag er fullført! Synes opplegge de har på skolen er veldig bra. Vi bruker ikke lærebøker, og lærene legger veldig mye jobb bak det de gjør, utrolig flinke! Hver torsdag begynner vi "sent", så idag begynnte vi kvart over 9, men sluttet ikke før 4, så var en lang dag. Vi hadde vår første spansk time idag... Jeg har hatt tysk på ungdomsskolen, så dette var helt nytt, Såg veldig frem til det, siden vi bor jo i Spania, og kunne "basic" spansk, siden spanjolene er veldig dårlige i engelsk. Vi fikk en lærer som er både spansk og engelsk lærer på skolen, det er første gang hun har helse i spansk. Siden spansk er ikke et fag vi har, det er et kurs vi har en gang i uken, så vi har ingen karakter. Men hun snakket jo så sinnsykt(!!) fort, at det var utrolig vanskelig å få med seg så mye, men det kommer kanskje til slutt. Kan vertfall si "Hola, me llamo Maren" så det er vertfall en begynnelse. Når vi kom hjem var det kjøttdeig og pasta på menyen, det beste måltidet til nå! Jeg og Madelen skulle ut å jogge, å akkurat når vi kom ut døren så begynnte det å regne, første gang på tre måneder, men varte bare 4-5 min. Vi tok oss en god joggetur og avsluttet med å svømme i bassenget. I helgen kommer det et innlegg om hvordan huset er, og hvordan vi bor. I morgen er det helg, noe som vi ser virkelig frem til! Her er noen bilder fra dagen:

Jeg og Madelen er på gruppe, og har fått i oppgave om å ha HLR(hjerte-lunge-redning) på skolen på tirsdag, og prøve i førstehjelp på onsdag.


Klasserommet til HO2(helsefagarbeider)Madelen er klar for spansk
"ka gjør me ikje for bloggen?" http://ilondon.blogg.no/

Snakkes i morgen! Natta

-Maren


 


Ingen kommentarer

Tur til fyrtårnet i Albir

Hei!

Idag klokken 9 skulle vi møte nede på stranden i Albir å gå til et fyrtårn. Var ikke langt å gå, ca 2,5 km, men solen var oppe så det ble varmt, men var en deilig start på dagen. Etterpå gikk alle sammen ned på stranden, de som ville spillte voleyball, mens oss andre bare låg og solte oss. Men dagen idag har og vert helt overskyet, det var endel vind og skyene var helt mørke. Så jeg, Madelen, Anny & Anja tok taxi til et kjøpesenter som heter La Marina (tror jeg) som ligger i Alicante, så møtte vi Oda på McDonals. Var helt greit utvalg av butikker, det var ikke det beste utvalget av butikker, men noen var zara, h&m & pool&bear som var butikker var kjente, men var mye utvalg. Så handlet vi litt og tok taxi hjem igjen. Nå skal jeg og Madelen jogge oss en tur, så skal vi legge oss å gjøre oss klar til å gå på skolen til fire(!!) i mårå... menmen

Her er noen bilder fra dagen:

På veien opp til fyrtårnet

Albir 
Anny, Signe, Anja & Caroline


 

Shopping humøret e på topp!

Madelen fornøyd med gratis caps fra McDonals:D

 

Madelen kose seg i taxien

 

Snakkes i mårå!!

-Maren 


Ingen kommentarer

Today

Hei!

Idag var det hardt når klokken ringte, men vi fikk oss opp å kom oss på skolen. Var på skolen bare for å få informasjon, så sluttet i hall 1 tiden. Dagens middag var poteter(!!) og fisk, noe som var ganske godt. Jeg og Madelen jogget ned til Albir på en butikk å kjøpte oss solsenger, siden i leiligheten har vi ikke det, så til nå vi har bare ligget på flisegulvet, men nå har vi ordnet dette problemet! Det som er veldig greit med disse er at vi kan legge de sammen, så vi kan bruke dem på stranden og :) Så tok vi bussen hjem og gikk innom supermarkedet. Jentene laget nettopp brownis, men de klarte å miste formen i gulvet når den var på vei inn i ovnen, så vet ikke hvordan resultatet blir. Idag er den dagen det har vert mest overskyet, men er egentlig bare godt og, vi har kunnet slappet skikkelig av, og forhåpentligvis ikke så varmt når vi skal legge oss. I morgen er det skole igjen, men vi skal ha "strand-dag", så vi skal møte i Albir klokken 9 å gå til et fyr, så skal vi tilbake til stranden å sole oss og spille voleyball, men på torsdag begynner skolen for fullt! 

Iphonen fant ut den skulle slette bildene idag, så har ikke så mye bilder, men her er noen:

Madelen er fornøyd med "ryggsekk-solsengen" sin

Besøk av Terje her den andre dagen, fine gutten!

Frida, Madelen & jeg på stranden igår

Skal ta bilde i morgen fra stranden, er hele vgs trinnene som skal reise, så det blir nok gøy!

Snakkes

-Maren
 


Én kommentar

Den norske skole Costa Blanca - et trygt sted å være, et godt sted å læreHei!

Da var første skoledag overstått. Veldig merkelig egentlig, siden føler jeg bare er på en ferie å skal reise hjem om noen få dager, men skal jo være her til desember. Men vi var hele vidergående samlet, og det var "mini-konsert" fra noen av lærerene og en av elevene. Vi ble ropt opp og møtte kontaktlæreren vår, Birgit Flaten. Veldig koselige dame! Var egentlig bare informasjon så var ferdig etter ca 2 timer. Hver dag begynner vi halv 9, og TRE ganger i uken slutter vi klokken 4... men heldigvis ikke fredag!! Når skolen var slutt ble vi hentet av Terje, og når vi kom hjem stod middagen klar, nuggets og pomfri. Etter middag reiste jeg og Madelen ned til Albir å møtte Ane, Kine og Frida, så har akkurat komt inn døren. Der bussen stopper er det et super-marked, der det er mange norske merker, blandt annet stabburet, så jeg og madelen kjøpte makrell i tomat med oss hjem, så vi skal klare oss her nede i 4 mnd :D De har og grandiosa og mye annet, så det er her vi kommer til og handle ofte! Nå kom akkurat lille Terje opp, og tok med den ene hunden, så nå står Madelen og hyler siden den tisset inne. Her er noen bilder fra dagen:Frokost før skolen"åpnings konserten" idag på skolen

De fleste her går i klassen min. Vi er 18 stykk i klassen
 


Madelen er uten tvil klar for et nytt skoleår!


Jentene på fremsiden av skolenFor første gang i livet mitt har eg vaskt min første maskin med håndkle/klær, så komme hjem som husmor

Madelen nyter strand livetFrida utforsker om det er noen søte spanske gutterJeg & Madelen har gjort tidenes kjøp, kjølebag!! Å vi skal lett overleve 4 måneder her nede, vi har makrell i tomat!!

-Maren 

 

 
 


Ingen kommentarer

Første skoledag

Da er alle jentene i huset stått opp og vi er "klare" for nytt skoleår. Her er noen bilder fra når vi har vert i Albir

Signe, Caroline, meg & Madelen


 


Fine Caroline 

 Anny & Caroline

Signe & FridaMeg & Anja

baben i huset!

Snakkes senere!

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Forandring i planene

Hei!

Nå er jeg, Madelen, Anny og Anja hjemma, mens Caroline og Signe er i Benidorm med noen fra klassen. Vi orket ikke å gjøre noe ikveld, har vert i solen hele dagen og skolen starter i morgen! Skrev i det siste innlegget at vi skulle på stranda i Benidorm med noen idag, men det ble det ikke noe av. Hun eldste datteren som er 18 spurte om vi ville blimed henne på en strand, så meg og Madelen ble med. Hun har sertifikat noe som er veldig greit, så slipper vi styre å med buss! Vi reiste på en strand et kvarter fra huset ca, var en veldig fin strand. Når vi kom møtte vi på kjæresten hennes og noen kompiser, men var der rundt 2 timer før vi skulle hjem til middag. Når vi kom hjem var en av lærer fra skolen her og to andre folk her, så hadde vi paella(?) som er nasjonalretten til spania. Var veldig skeptisk når jeg såg maten, men var helt greit. 
Meg:  "åjaa, det e pasta oppi? Det er jo godt"
Terje: "nei, det er blekksprut"

Resten av dagen var vi  bare med bassenget:) Bil uten tak i 35* var virkelig ikke feil!Dagens middag... men kyllingen og risen var godt :D Av de fem hundene me har, er definitivt Lana den sødaste!! En stykk sliten Madelen og en fornøyd Terje!

Begynner ikke før 12 på skolen i mårå, så må ikke ikke tidlig opp, så slutter vi 2, klager ikke!

-Maren 


Ingen kommentarer

Siste fiesta dag i Albir

Hei!

Da har vi akkurat komt hjem fra Albir. Idag var siste dagen av fiesta, så det var fyrverkeri når klokken var 12, så utrolig mange raketter og for noen smell... men det var gøy å få oppleve det:)
Nå skal vi legge oss, og gjøre oss klar for stranda med noen andre jenter fra skolen i Benidorm imorgen! Her er noen bilder fra ikveld:
Natta!

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Bli-kjent-treff

Hei!

Idag var første natten jeg fikk sovet skikkelig. Når det er rundt 34* hele dagen og kvelden kommer og vi ikke har aircondition, da er det varmt! Men idag når jeg stod opp var alle våkne og vi var litt ute før vi gjorde oss klar til "bli-kjent-treff" som noen av lærerene på skolen arrangerte for oss idag, sånn vi kunne se hverande før skolen starter på mandag. Noe som egentlig var et veldig bra opplegg. Møtte Kine og Ane som vi kjente fra før som skal bo her nede i et helt år! Vi ble hentet av rektor, siden Terje (faren i huset) skulle hente de to siste jentene fra Karmøy som skal bo med oss. Så hentet vi noen andre jenter som bor hos en annen vertsfamilie. Vi var kanskje rundt 30-40 stk av 97 elever som var der, men fikk møtt noen av de vi skal gå i klasse med, og noen fra studiespess. Vi delte oss opp, i helse og studie og snakkte med kontaktlærerene vårs. Så spiste alle lunsj ilag og hadde quiz. Så kom Terje og lille Terje og hentet oss, de kom rett fra flyplassen, så vi møtte Anny og Anja for første gang, koselige jenter! Nå jeg gå å klippe håret til Caroline(!!) så skal vi gjøre oss klar til å reise til ned til Albir å møte noen fra klassen. Her er noen bilder bra dagen:

Her er Madelen i quiz modus. Her er me i idretthallen vårs, som er heilt ny, veldig flott! 

Snakkes!

-MarenÉn kommentar

The beach

Hei igjen!

Nå har jeg og Madelen akkurat komt inn. Vi har vert i Benidorm ikveld også. Først var det mening at Signe og Caroline skulle gå ned til Albir, så skulle jeg og Madelen komme med bussen, siden vi orket ikke å gå ned. Men når vi var på vei ned for å ta bussen, fikk vi melding av Caroline at det ikke var noe som skjedde der, men de ville bare hjem og slappe av. Så jeg og Madelen bestemte oss for å heller ta bussen til Benidorm. Alt med buss og slike ting er akkurat det samme som i Norge, og er veldig lett og vende seg til. Idag tidlig når alle var klar tok vi bussen ned til Albir og var på stranden, noe som jeg liker mye bedre enn å ligge ved bassenget. Nå er vi slitne, og i morgen skal vi på "bli-kjent" opplegg som skolen arrangere for å møta de vi skal gå i klasse med, og noen fra studiespes. tror jeg. Her er noen bilder fra idag: Stranden i Albir-Maren


Ingen kommentarer

Benidorm

Da er vi inne etter å ha vert i Benidorm for første gang. Vi tok bussen bort, men taxi hjem. Idag var rektor med kone og en lærer fra skolen og spiste middag med oss, noe som var veldig koselig. Etter middag gikk vi opp i leiligheten vårs og slappet av, og i 9 tiden reiste vi inn til Benidorm. Vi gikk rundt og ble kjent med området så gikk vi på en resturante og spiste god mat. Nå skal vi legge oss og gjøre oss klar til en ny dag:) Kommer flere bilder i mårå, problemer med å laste opp bilder


Meg og Terje spillte fotball før vi reiste til Benidorm, skikkelig fotball gutt!!

Natta:)

-MarenÉn kommentar

Besøk av rektor

Hei igjen!

Nå har me akkurat komt inn å skal gjøre oss klar til rektor med kone skal spise middag hos ikveld.. Idag har meg og Madelen gått ifra huset og ned t Albir for å finne et apotek. Det gikk helt fint, var litt langt og veldig varmt. Men må gå å gjøre meg klar!


 Snakkes seinare!

-Maren


Ingen kommentarer

Fremme i huset

Hei alle sammen!

Itte endel venting e me endelig framme nå! Det er et stort og flott hus, med en fin familie som stod klar når me kom.  Me har vår egen leilighet oppe i huset, der me har 3 soverom, 2 bad og felles kjøkken/stue. Idag når me kom fram hadde morå i huset lagt middag t oss, så me spiste, så blei me vist rundt. Me har vert på super marked idag, der de har mye norsk mat, så kjørte me litt rundt og blei kjent med området. Det e utrolig varmt her, 33*, men klage ikkje! Nå ska me legga oss og lade opp t en ny dag i mårå:) Karoline va sefølgelig med på flyplassen <3

 
Ja, familien har 5 hunderMadelen e kjempe fornøyd at de har norsk brunost!!

- Maren 


Ingen kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


3 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits