Panikk i huset

Hei!

Idag har jeg vert hjemme fra skolen, siden har de siste dagene vert så utrolig forskjølt og dårlig, så igårkveld etter apotekene var stengt gikk jeg til Alfaz på apoteket som er åpent 24 timer i døgnet, og storhandlet mye forskjellig! Men valgte og holde meg hjemme idag å bli frisk, men er klar for ny skoledag i mårå:) Morningene er alltid verst, men utover dagen blir formen mye bedre, så i 12 tiden kom "faren" vår med matvarer, så da stod jeg opp og pakket det ut, så ryddet jeg faktisk hele huset til jentene kom hjem. Vi har langdag i dag, så de var ikke hjemme før litt over 4. Rett før Terje skulle reise å hente jentene kom han med middagen, som var kyllinglår og majonessalat m/ fletteloff, er ikke helt min smak! Men jentene kom inn og vi skulle sette kyllinglårene inn i ovnen. Da viser det seg at der ligger FISKEN fra tirsdag, og når vi tok av aluminiumsfolie var det et HAV med hvite makker/larver i fisken, alle fikk helt panikk! Så middagen hjemme ble droppet, alle var ute av huset på 15 min. Jeg og Madelen gikk til Alfaz på pizza4you, beste pizzaen! mens de andre jentene gikk til Albir på en annen resturant der. Så gikk vi en tur opp til Hasan og Mustafa, men er hjemme igjen nå, å skal snart legge oss å gjøre oss klar for siste skoledag før helgen! Her er noen bilder fra dagen:

Ikke det beste bildet, det var mye mer men de er under selve fisken. Caroline begynnte å spy, vi skal vertfall bli flinke med å kaste maten fremover!

Madde er fornøyd med hawaii pizzaen sin!Jeg går for den samme hver gang, margherita pizza, skal absolutt tilbake der å spise!

Vet ikke helt hvordan helgen blir, men finner alltid på noe! Skal prøve å blogge, men sparer kanskje alt til et innlegg på søndag! God helg:)

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Guadalest og Fuentes de Algar

Hei!

Idag har hele skolen vert på tur (VGS). Vi møtte på skolen 09.15 og var ikke hjemme før 16.00. Var ikke det store egentlig, men var kjekt å ver sammen med andre og ha et lite avbrekk fra skolen. I begynnelsen av turen skinnte skolen og det var utrolig varmt, men i slutten begynnte det å regne. Akkurat nå ligger jeg og Madelen på rommet vårt og skal jobbe litt med en temaoppgave som skal leverest inn så får vi tilbakemelding på hva som er bra, og hva vi burde jobbet mere med. Tok ikke så mye bilder selv idag, men Madelen hadde med kameraet så har fått bilder av hun, så her er litt bilder fra Guadalest:  

Første stopp på turen var GuadalestLars, Mustafa, Hasan, Madelen & Michelangelo

Tok faktisk ingen bilder i Fuentes de Algar, men det var enn plass med fjellet, der vi kunne bade i ferskvann (noe som jeg ikke gjorde). Etterpå reiste vi tilbake til skolen. Neste skoletur er faktisk den 19. september allerede, da skal vi på dagstur til Alicante, så det blir nok gøy!

- Maren 


Ingen kommentarer

Dårlig blogging

Hei!

Beklager for dårlig blogging! Men er ikke så mye som skjer her, utenom skole og vanlige ting. Men nå er uken slutt, å jeg og Madelen har bare ligget i sengen hele(!) dagen, har egentlig vert utrolig deilig! I helgen har det ikke skjedd så mye, var en tur i Altea på fredag med Madelen, Hasan og Mustafa, så møtte vi andre fra skolen der. Utrolig koselig plass! Igår slappet vi bare av å gikk en tur til Hasan og Mustafa og var hos de. Har vert utrolig dårlig med å ta bilder de siste dagene, så det skal bli bedre, så kan jeg vertfall legge ut noen bilder på bloggen om hva vi gjør:) Men her er vertfall noen få bilder fra de siste dagene: 

Kommer tilbake bedre senere i uken!

-Maren 


Ingen kommentarer

Huset

Hei!

Da kommer innlegget om hvordan vi bor her nede. Vi bor i et hus sammen med familien vår (mor, far og 3 barn) vi har egen leilighet med 3 soverom (fordelt 1,2 og 3 personer på hvert rom, vi har byttet rom 1 gang, men slik det er akkurat nå virker det som passer for alle:)) 2 bad, 1 felles kjøkken og stue og 1 terrasse, så har vi basseng og slikt nede. Her er bilder:

Innkjørselen og begynnelsen på hovedinngangen vår

Huset

Trappen til venstre er inngangen vår

terrassen vår

 

sitteplass/ basseng området

inn/utgang når vi skal ned til bassenget osv

gangen

soverom 1, her er "alene" rommet, akkurat nå er det Anja som bor her, men hun sover inne på 3 mannsrommet

soverom 2, her er det 4 soveplasser, men er beregnt til 3, men Anja ligger og inne her akkurat nå

soverom 3,  her bor jeg og Madelen

bad 1, dette er det minste, dette deler jeg, madelen og Anjabad 2, dette deler Caroline, Signe og Anny

Kjøkkene vårest, her lager vi frokost, lunsj og kveldsmat, middagen lager de å kommer opp med til oss, av og til spiser vi sammen nede

Stuen vår

spisestuen

Slik er det vi bor her nede! 

Idag har jeg og Madelen vert på stranden med Hasan og Mustafa og noen andre gutter, så når vi kom hjem stod risengrøt på menyen! Nå skal vi slappe av resten av dagen og lade opp til en ny skoleuke!

-Maren 

 

 


Ingen kommentarer

Helg

Hei!

Idag kom endelig solen tilbake, etter 3 dager men mye nedbør og torden. Igår var vi ute, men idag har vi bare vert hjemme i leiligheten å slappet av! De andre jentene er i Benidorm å feirer Martine i i klassen som blir 17 år iidag:) Sa sist helg at jeg skulle lage et innlegg om huset vi bor i, så det ska jeg gjøre i morgen! Jeg og Madelen var og handlet mat idag, det var så utrolig tomt i kjøleskapet. Men her er noen få bilder, så kommer bilder av huset i morgen:) 

Madde er klar for helg!

Madde <3


 <3 <3Jentene klar for Benidorm!

Snakkes!

-Maren 

 


Ingen kommentarer

Hei, mitt navn er Maren Skjold. Jeg er ei 16 år gammel jente, som kommer fra Oltedal, Stavanger. De neste 4 månedene skal jeg bo i Costa blanca, Spania. Denne bloggen er for å holde familie og venner oppdatert om hvordan jeg har det her nede. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn

hits